İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
NEDEN GÖYNÜK'TE (KEMER) GAYRİMENKUL ALINIR?

2023'de tatil veya daimi ikamet için Göynük'te mülk satın almak, huzuru ve sessizliği sevenler için daha karlı hale geliyor çünkü burası henüz Antalya'nın yabancılar tarafından çok kalabalık bir bölgesi değil ve burada Türkiye'de oturma izni esasına göre veriliyor. gayrimenkul kiralamak veya satın almak. Göynük'ün nüfusu ise sadece 6 bin kişi. Bu, yine de birçok ilginç doğal ve kültürel cazibe merkezine ve eğlence mekanlarına sahip olan sakin ve huzurlu bir kasabadır.

Göynük, Antalya ilinde, Kemer'den çok uzak olmayan, Akdeniz kıyısında pitoresk bir tatil köyüdür. Göynük, Antalya Havalimanı'nın 45 km güneyinde ve Kemer şehrine 7 km uzaklıkta yer almaktadır. İklimi ve manzara güzelliğiyle eşsiz olan bu yer, iğne yapraklı ormanlarla kaplı Toros Dağları ile çevrilidir. Burada yetişen birçok portakal ve nar ağacı da var. Çam iğneleri ve çiçeklerin aroması, en saf havası, Göynük'ün iklimini şifalı özellikleriyle eşsiz kılıyor. Kışın ortalama sıcaklık +8 °C'dir, Temmuz ve Ağustos aylarında bazen +40 °C'ye ulaşır. Kışın ortalama deniz sıcaklığı yaklaşık +18 °C, yazın - yaklaşık +27 °C'dir.

Şehrin içinden akan dağ nehri, doğal bir anıt olan bir kanyon oluşturur, çalkantılı nehir, kayalar ve ormanların nefes kesen manzaraları ile çevrilidir. Denize yaklaşan dağlar ve kayalar, berrak su ile inanılmaz derecede güzel geçitler ve durgun sular oluşturur. Sahilin en saf suyu, plaj tatillerini seven turistleri kendine çekiyor. Buradaki çakıllı plaj 4 km uzunluğundadır.

Rafting imkanı sunulan Göynük Kanyonu'nun yanı sıra temalı Dinopark (dinozor parkı), Sünnet Gölü, teleferikle Tahtalı Tepesi, Phaselis antik kenti, antik Eyüp Sultan Camii, su atraksiyonlarının bulunduğu Lunar Park'ı ziyaret edebilirsiniz. Türk ve Avrupa mutfağından alışveriş galerileri, hamamlar, gece kulüpleri, kafe ve restoranlar tüm yıl boyunca açıktır.

Türkiye'de ve özellikle Kemer'de gayrimenkule artan ilginin bu bölgeyi yatırım açısından daha cazip hale getirdiğini belirtmekte fayda var. Tesislerimizi Kemer ve Göynük'te, ayrıca Kemer'e yakın diğer şehirlerde - Çamyuva, Beycik, Kuzdere, Arslanbucak'ta görebilirsiniz. Deniz kıyısında, dağlarla çevrili bu birinci sınıf modern, konforlu evler ve villalar, mutluluk kavramının her zamankinden daha yakın ve daha uygulanabilir hale geldiği bir zamanda, sakin ve saygın, benzersiz bir yaşam tarzı yaratıyor. Göynük'te size en iyi daire ve villa seçeneklerini sunmaya hazırız.

Kemer ve çevre ilçelerde gayrimenkul almaya karar verdiyseniz uzmanlarımızla iletişime geçin!

Herhangi bir sorunuz varsa veya Türkiye'de mülk satın almaya karar verirseniz, bizi NAS-A HOMES Emlak Ofisi +90 505 210 12 22, WhatsApp'tan arayın.

Türkiye'de mülk satın alma konusunda soru sorabileceğiniz veya profesyonel hizmet ve tavsiye alabileceğiniz Instagram sayfamızdaki haberleri takip edin.


Paylaş

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

0 242 259 10 30