İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
NASA-A EVLERİ UZMANLARINA ÖDÜL VERİLDİ

Uluslararası Realty World ağı bugün Türkiye'nin 34 ilinde 147'den fazla ofise sahiptir. 1973 yılında ABD'de kurulan Realty World, marka bilinirliği oluşturmaya odaklanan 1,5 milyar dolarlık yatırımı ve yıllık %30 büyümesiyle ABD'nin en hızlı büyüyen emlak devidir. Realty World, 2005 yılında Türkiye'deki faaliyetlerini genişleterek Türkiye'nin en hızlı büyüyen gayrimenkul markası haline geldi ve ilk yılında büyüme kaydetti.

Realty World Turkey, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden sonra Bulgaristan ve Yunanistan'da da önemli franchise hakları alarak Balkanlar'daki büyümesini destekliyor. Realty World'ün kurumsal politikası ve kalite standartları, Türkiye'de ödül alan gayrimenkul uzmanlarının emlakçılar, acenteler, gerçekten bu işi severek ve özveriyle yapan güvenilir, ekip çalışmasına yatkın, çalışkan ve iletişim becerileri yüksek kişiler olduğunu gösteriyor.

NAS-A HOMES, çalışanlarını tebrik eder ve dünyanın dört bir yanından müşterilerimizle daha da iyi ve daha verimli çalışmak için elde ettikleri başarılardan gurur duyar.

NAS-A HOMES Basın Servisi


Paylaş

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

0 242 259 10 30