İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat
ÇAMYUVA KEMER - NEREDEN GAYRİMENKUL ALINIR?

Antalya ilinin tamamında olduğu gibi Kemer ilçesinde de 2022 yılında emlak fiyatlarındaki artış yaklaşık %50 olarak gerçekleşti. Ancak Çamyuva gibi ilçelerin çekiciliği sadece gayrimenkul yatırım imkanları nedeniyle değil, aynı zamanda oturma izni ve Türk vatandaşlığı alma imkanı ile de artmıştır. Temmuz 2022'den itibaren 400.000 ABD Doları tutarında gayrimenkul satın alınarak Türk vatandaşlığı elde edilebilmektedir. 90'lı yıllardan itibaren uluslararası bir tatil yeri olarak gelişmeye başlayan Çamyuva ilçesinde, sahilde çok çeşitli evler, villalar, apartmanlar sunulmaktadır ve bunların maliyeti Türk vatandaşlığı almanızı sağlayacaktır. NAS-A HOMES, Çamyuva'nın en lüks sahil villalarını sunmaktadır. Ve tabii ki görüntüleme hizmetimizi kullanabilir ve hayalinizdeki evi seçebilirsiniz.

90'ların başında, kır evleri ve bahçeleriyle pitoresk bir köydü. Şimdi Chamyuva aktif olarak inşa ediliyor ve kafeler, restoranlar, uluslararası tıbbi bakım, eğlence, spor tesisleri ile gelişmiş bir altyapıya sahip.

Çamyuva, Kemer'in 10 km güneyinde ve Antalya'ya 60 km uzaklıkta yer almaktadır. Yakınlarda antik Likya'nın en eski şehirlerinden biri olan Phaselis antik kenti, Tahtalı Dağı (Olympos) ve 3 km uzunluğundaki Çıralı plajı, eşsiz bir doğa olayı olan "su parıltısı" ile ünlü Cennet Koyu bulunmaktadır. Eylül. Bu mucize, karanlıkta sayısız ışıkla parıldayan ve gerçekten harika bir atmosfer yaratan deniz planktonunu yaratır.

Şehirde dolaşırken, Roma ve Bizans'ın eski binalarına özgürce dokunabilirsiniz: akropol, tiyatro, hamamlar, kamu ve konut binaları, su kemeri, Pallas Athena ve Hermes tapınakları. Kentte şu anda arkeolojik kazılar yapılıyor ve kazılarda ele geçen Phaselis'e ait bazı eserler Antalya şehir müzesinde bulunuyor.

Çamyuva, zakkum ve portakal ağaçlarının yeşillikleriyle çevrilidir. Toros Dağları, modern donanımlı bir plajın bulunduğu denize yaklaşır. Pitoresk, yeşil dağlarla çevrili, temiz berrak suya sahip plaj, yılın 8 ayı ziyaret edilebilir. Sezon boyunca su sıcaklığı yaklaşık 22°C'dir. Temmuz ayında su 25–27°С'ye kadar ısınır.

Tesislerimizi Kemer ve Göynük'te, ayrıca Kemer'e yakın diğer beldelerde - Çamyuva, Beycik, Kuzdere, Arslanbucak'ta görebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya Türkiye'de mülk satın almaya karar verirseniz, bizi arayın: +90 505 210 12 22.



Paylaş

Yatırım yapma, satın alma, satma ya da kiralama gibi konularda size yardımcı olarak doğru kararı vermenizi sağlıyoruz.



Mesaj Gönder
Bilgilerinizi Bırakın, Sizi Arayalım


veya

0 242 259 10 30